طرز تهیه غذای لونگی ماهی گیلانی

************

 


مواد لازم

 

ماهی سفید 1عدد،

مغزگردو ساییده شده 250 گرم،

پیاز سرخ شده 6 قاشق غذاخوری،

سبزی معطرخرد شده 8 قاشق غذاخوری ،

آبغوره نصف استکان،

رب ازگیل و رب گوجه فرنگی به مقدار لازم،

نمک ، فلفل و گلپر مقداری،

 



طرز تهیه :

 


ابتدا فلس ماهی را گرفته شکم ماهی را خالی کنید و ماهی را تمیز بشویید سپس رب ازگیل و رب گوجه فرنگی را به تمامی سطح ماهی بمالید و به مدت 5 الی6 ساعت در یخچال قرار دهید ، پس از مدت زمان سپری شده ، در ظرفی گردوی اسیاب شده ، سبزی‌های معطر و محلی شامل (نعناع ، پونه ، گشنیز ، رب اناز ، رب ازگیل ، نمک ، فلفل و دارچین و تفاله پیاز ( پیاز رنده شده و آب گرفته شده) را ریخته با قاشق مخلوط کنید و درون شکم ماهی را با این مایه آماده شده پر کنید و با سورن و نخی تمیز ( نخ کوک ) آن را بدوزید.
سینی فر رو چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت 1 ساعت با حرارت 210 درجه سانتیگراد بپزد.( فر را از قبل روشن کنید).
بعد ازاینکه ماهی خوب پخت خیلی با احتیاط آنرا در ظرف مورد نظر خود چیده و نخ را از آن جدا کنید.

اگر از مواد داخل ماهی چیزی اضافه مانده میتوانید بعنوان تزئیین کنار ماهی بگذارید.
اکنون غذای شما آماده است و می‌توانید آنرا میل کنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 23 ارديبهشت 1394برچسب:, | 14:5 | نویسنده : مهدیزاده |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • اریک صدا